Obavještenja

Uspješno poslovanje DOO PARKING SERVIS Tivat

Preduzeće Parking servis Tivat čiji je osnivač i jedini vlasnik opština, lani je zaradilo 222.300 eura, piše portal Boka news.

 Uz zaradu od 89.507 eura iz osam mjeseci 2017. godine kada je PST počeo sa radom, ova firma je za manje do dvije godine svom opsnivaču prihodovala ukupno 311.871 euro.

Po odluci odbornika na jučerašnjoj sjednici lokalnog parlamenta, od te sume ukupno će 120.00 eura biti usmjereno je za nabavku novog specijalnog vozila „pauk“ za odnošenje nepravilno parkiranih automobila, dok će ostatak dobiti od 191.871 euro biti uplaćen u budžet Opštine.

PST je lani uz naplatu korišćenja ukupno pet tzv. posebnih parlirališta u užem centru grada i na aerodromu Tivat, počeo i naplatu korišćenja i skoro 380 parking mjesta duž ulica i u dvorištima zgrada u užem gradskom jezgru, pa su ukupni ostvareni prihodi te firme značajno porasli i iznosili su 531.712 eura.

Firma zapošljava 19 radnika a nakon njihovog često iskazivanog javnog nezadovoljstva niskim zaradama, nedavno je u PST potpisan novi kolektivni ugovor pa su plate zaposlenih značajno uvećane i dovedene na nivo prosjeka u ostalim preduzećima u vlasništvu opštine.

Kao najbolji resurs PST-a lani se pokazao posebno parliralište u Arsenalskoj ulici, u blizini gradske rive Pine i Porto Montenegra gdje ima 183 parking mjesta za automobile i četiri za autobuse, a koje je ukupno prihodovalo 222.423 eura.

Dva parkirališta na Aerodromu zajedno su lani zaradila 178.365 eura, dok je od naplate uličnog parkiranja zarađeno 69.302 eura, računajući i prodate tzv.povlašćene parking karte za crvenu i žutu gradsku parking zonu.

 

Poštovani korisnici

 

Obavješavamo Vas da je u toku test period naplate parkinga.

Nakon test perioda Parking Servis doo Tivat započeće naplatu parkinga.

Parking Servis doo Tivat

Parking servis doo izado je prvu Povlašćenu parking kartu.

Parking karta sa brojem 1001 izdata je našem sugrađaninju, za vozilo Chevrolet Matiz .

Parking servis doo

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da su zahtjevi za izdavanje povlašćene Parking karte obrađeni, te da iste možete preuzeti u prostorijama Parking servisa Tivat do 25. jula 2018. godine.

 

Parking servis doo Tivat

Obavještavamo vas da će se ispred prostorija Turističke organizacije Tivat (petak, 06.07.) održati „Parking servis“ d.o.o. info dan.

Zaposleni u ime„Parking servisa“ će davati sve potrebne informacije u vezi početka naplate parking mjesta u gradu, kao i instrukcije kako izvršiti njihovo plaćanje.

Parking servis Tivat doo